Esküvő

Először is gratulálunk a lánykéréshez!

Biztosak vagyunk benne, hogy nagy izgalommal állsz az esküvő tervezése, szervezése előtt, és rengeteg kérdés van a fejedben. Mi azért vagyunk, hogy levegyük a válladról az ezzel járó terhet, és gondoskodjunk arról, hogy a nagy napon minden a lehető legnagyobb rendben menjen - úgy, ahogy megálmodtad.

Ha úgy döntesz, szeretnéd magad megkímélni az idegeskedéstől, és csak élvezni közös életetek első napját, mi melletted állunk a tervezéstől kezdve a szervezésen át a lebonyolításig.

Amiben segíteni tudunk Neked:

Tervezés

A lánykérés után szinte minden menyasszony azon kezd el gondolkodni, hogyan is képzelte el a nagy napot kislányként. Esküvőszervezőként célunk, hogy minden szolgáltatót úgy válassszunk ki, hogy az az elképzelésednek a leginkább megfeleljen. Ezért a tervezés során az első találkozót követően összeállítunk számodra egy esküvői ajánlatot, melyben bemutatjuk azokat a szolgáltatókat, akiktől garantáltan azt kapod, amit elképzeltél.

Szervezés

Miután a referencia anyagok alapján közösen kiválasztottuk az általad legjobbnak ítélt szolgáltatókat, mi felvesszük velük a kapcsolatot, lefoglaljuk és egyeztetjük velük az esküvő részleteit. Ahogy közeledünk a nagy naphoz, készítünk egy forgatókönyvet, mely segítségül szolgál ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen, mindenki tudja a dolgát, míg Te készülődsz.

Lebonyolítás

Az esküvő napján már minden szolgáltató tisztában lesz a részletes programmal, így Neked csak arra kell figyelni, hogy élvezd, ahogy az álmod megvalósul. Amennyiben szeretnéd, mi ezen a napon is ott leszünk melletted, és gondoskodunk arról, hogy mindenki tudja a feladatát és minden stimmeljen.

Ha pedig magadnak szeretnéd megszervezni az esküvőd, ebben is tudunk segíteni. Ebben az esetben keresd fel “Tanácsadás” menüpontunkat, és írj nekünk.

Fordulj hozzánk bizalommal!