Rólunk

Esküvők, lánybúcsúk és legénybúcsúk, születésnapok, babavárók és más családi események teljes körű megszervezése és lebonyolítása, a megfelelő szolgáltatók közvetítésével.

kep

Üdvözlünk a Dream Day oldalán!

Habár biztosak vagyunk abban, hogy konkrét céllal érkeztél, szeretnénk néhány sorban bemutatkozni, hogy jobban megismerj minket és az általunk kínált lehetőségeket, mert azt reméljük, a jövőben együtt alkotjuk meg álmaid napját, legyen az az esküvőd, a születésnapod, a gyermeked keresztelője vagy akár egy örök élménnyé varázsolt évfordulós meglepetés.

Hosszas ötletelést követően 2019-ben forrt ki közös vállalkozásunk elképzelése, esküvők és más események tervezése, szervezése és lebonyolítása, hogy azzal foglalkozzunk, amiben örömünket leljük és részesei lehessünk a Te álmod megvalósulásának is.

Célunk, hogy levegyük a terhet mind a megrendelőink, mind az együttműködő szolgáltatóink válláról és köztük biztos kapocsként közreműködjünk.

Segítünk azoknak, akiknek ideje nem engedi a szervezést, esetleg hozzáértő kezekben szeretnék tudni az általuk megálmodott eseményt, vagy csak egyszerűen szükségük van néhány jó tanácsra a kezdéshez avagy elakadtak a szolgáltatók, lehetőségek rengetegében.

Szolgáltatásaink között megtalálod eljegyzések, esküvők, lány-, és legénybúcsúk, születésnapok, babaváró partik, évfordulók megszervezését, valamint mindezek szervezésével kapcsolatos tanácsadást.

Továbbá, amennyiben csak adott szolgáltató hiányzik a listádról, abban is állunk rendelkezésedre!

Jó böngészést és felejthetetlen ünnepet kívánunk!

Czakó Zsuzsanna és Molnár Stella